Rețele de socializare

Pagină proiectată în programul pentru crearea site-urilor WebWave

Pe scurt, despre ceea ce facem

Cream conexiuni intre oameni si afaceri din diverse domenii pentru a-i ajuta sa se dezvolte.

Oferim consultanta pentru cei care doresc sa se dezvolte sau pentru cei care au nevoie de indrumare la inceput de drum in lumea atreprenoriatului.

Informații utile

Avand dorinta de reusita si experienta in diverse domenii, va putem oferi servicii de consultanta de inalta calitate pentru a reusi atat ca antreprenor cu o afacere in dezvoltare cat si ca manager.

Consultanta in Business (afaceri), protectia mediului, consultanta de mediu timis consultanta in afaceri timis consultant de mediu timis, consultanta in managementul deseurilor Consultanta de mediu timis  Oferim consultanta in business timis, consultanta de mediu  timis (protectia mediului).
Buna! Cel de-al doilea hobby pe care doresc sa il prezint este restaurarea vechiturilor, eu le voi spune vechituri pentru ca antichitatile au o alta vechime ca obiectele pe care le voi prezenta eu, spun asta deoarece multa lume confunda acesti termeni.
Ca sa va spun cum puteti incepe aceasta activitate, va voi da exemplul meu personal, dar mai intai sa va spun cum am inceput eu aceasta activitate.
Parintii mei se ocupa de mult cu colectarea si vanzarea vechiturilor iar eu am preluat acest hobby de la ei.
Eu personal iau vechiturile si le restaurez, doresc sa mentionez ca acest hobby ocupa timp deoarece implica munca pentru restaurarea vechiturilor si timp de cercetare pentru a le gasi daca nu aveti de unde sa le procurati spre exemplu de la bunici sau de la prieteni care doresc sa scape de ele.
In acest blog ma voi adresa celor care doresc sa faca acest lucru din pasiune si sa castige inca un venit pe langa salariu si anume sa caute si sa restaureze vechituri pe care ulterior sa le revanda.
Primul exemplu care imi vine in minte acum este o soba pe care am cumparat-o, apoi am restaurat-o si in final am revandut-o.
Am gasit o soba la un amic pentru care comertul cu vechituri este un loc de munca full time care ii asigura un venit constant, dar pana sa ajungeti sa faceti acest lucru full time si sa aveti un venit constant, este nevoie de cativa ani in care faceti acest lucru part time.
Revenind, am cumparat aceasta soba de la amicul meu, soba a necesitat restaurare deoarece avea o mica fisura si a trebuit sudata respectiv a trebuit curatata si i-am aplicat un strat de bronz negru, deoarece eu pentru a restaura sobele folosesc bronz lichid de diverse culori.
Timpul pentru a restaura aceasta soba a fost de aproximativ 4 ore in total, dar am facut acest lucru in mai multe zile deoarece timpul nu mi-a permis sa o fac intr-o singura zi, avand aceasta firma de consultanta si intermediere timpul nu imi permite sa practic acest job full time.
Investitia initiala a ajuns la 200 de euro iar eu am vandut soba cu 300 de euro pe OLX, e drept cam dupa o luna am reusit sa o vand deoarece clientii nu puteau veni la mine sa o vada din cauza restrictiilor de deplasare din acea perioada.
Soba a costat 120 de euro, iar diferenta pana la 200 de euro a constat in pretul pentru uneltele si materialele necesare pentru restaurare, timpul si efortul meu, iar dupa ce am vandut-o am avut la final un castig net de 100 de euro.
Alt exemplu pe care il pot da este cu masinile de cusut vechi, care se pot cumpara si restaura, atentie eu aici ma refer doar la picioarele acestor masini deoarece de obicei masina si blatul de lemn sunt de obicei intr-o stare proasta, eu valorific doar picioarele pe care le curat si le aplic vopsea iar blatul il cumpar din magazine de profil gen Dedeman sau Leroy Merlin, blatul poate fi din lemn masiv sau din pal, depinde de tine cum doresti sa arate viitorul tau birou sau viitoarea ta masa.
Investitia initiala este cuprinsa undeva intre 100 si 200 de lei, depinde la ce pret poti achizitiona picioarele daca nu le ai deja de pe la prieteni sau de la bunici ori alte rude.
Pentru a restaura aceasta masa ai nevoie de: picioarele de la o masa, o perie de sarma, cateva carpe cu care sa le cureti si sa le stergi, vopsea pentru fier, blat de lemn sau pal, avantajul blatului de pal este ca nu mai ai nevoie de lac pentru lemn si nu mai pierzi timp ca sa dai lemnul cu lac, 4 sau 6 suruburi de prindere depinde de tipul de picioare pe care le ai, unele au 6 locuri de prinde altele 4, si de o masina de filetat. Pretul de vanzare poate fi cuprins intre 300 si 700 de lei pentru o asemenea masa, acest lucru depinde de materialele pe care le folosesti si oferta pe care o primesti de la poteantialul tau client.
Pe langa aceste obiecte poti sa cumperi si sa restaurezi multe altele, depinde de tine ce iti place, obiecte pentru restaurat se gasesc peste tot, pe internet, la centrele de colectare de deseuri, in piete de vechituri... acum sunt inchise, dar speram ca in viitorul apropiat se vor deschide, ca un pont orice obiect scos la vanzare trebuie sa ai o poveste, povestea este jumatate din pretul obiectului.
In aceasta „meserie” este valabil proverbul „Gunoiul unuia este comoara altuia”.
Daca aveti vechituri de vanzare sau doriti sa cumparati vechituri, va astept sa ma contactati la numerele de telefon sau prin formularul de contact prezente pe site.
Pana data viitoare, care va fi probabil saptamana urmatoare, va doresc sa aveti o saptamana usoara.

Restaurarea de vechituri (antichitati)

Soba veche restaurata, antichitati, vechituri, restaurare vechituri, comert cu vechituri, restaurare antichitati, antichitati ca pasiune, antichitati de vanzare, vechituri ca hobby, antichitati ca hobby, bani din vechituri bani din antichitati , comert cu vechituri  comert cu antichitati, educatie financiara, educatie generala, un hobby pentru bani in plus, o pasiune pentru bani in plus
18 aprilie 2021