Rețele de socializare

Pagină proiectată în programul pentru crearea site-urilor WebWave

Pe scurt, despre ceea ce facem

Cream conexiuni intre oameni si afaceri din diverse domenii pentru a-i ajuta sa se dezvolte.

Oferim consultanta pentru cei care doresc sa se dezvolte sau pentru cei care au nevoie de indrumare la inceput de drum in lumea atreprenoriatului.

Informații utile

Avand dorinta de reusita si experienta in diverse domenii, va putem oferi servicii de consultanta de inalta calitate pentru a reusi atat ca antreprenor cu o afacere in dezvoltare cat si ca manager.

Echipa noastră

Am 29 de ani, am facut primii pasi in antreprenoriat de la varsta de 16 ani, cand impreuna cu fratele meu mai mare am fost lasati si indrumati de parinti sa conducem afacerea familiei.  

Acum sunt inginer si manager cu experienta in antreprenoriat de peste 10 ani si multa motivare, imi place ca toate proiectele mele sa fie foarte bine realizate si incheiate cu succes.

Despre noi

Manager General:

Murarescu Remus

Consultanta in Business (afaceri), protectia mediului, consultanta de mediu timis consultanta in afaceri timis consultant de mediu timis, consultanta in managementul deseurilor Consultanta de mediu timis  Oferim consultanta in business timis, consultanta de mediu  timis (protectia mediului).