Rețele de socializare

Pagină proiectată în programul pentru crearea site-urilor WebWave

Pe scurt, despre ceea ce facem

Cream conexiuni intre oameni si afaceri din diverse domenii pentru a-i ajuta sa se dezvolte.

Oferim consultanta pentru cei care doresc sa se dezvolte sau pentru cei care au nevoie de indrumare la inceput de drum in lumea atreprenoriatului.

Informații utile

Avand dorinta de reusita si experienta in diverse domenii, va putem oferi servicii de consultanta de inalta calitate pentru a reusi atat ca antreprenor cu o afacere in dezvoltare cat si ca manager.

Consultanta in Business (afaceri), protectia mediului, consultanta de mediu timis consultanta in afaceri timis consultant de mediu timis, consultanta in managementul deseurilor Consultanta de mediu timis  Oferim consultanta in business timis, consultanta de mediu  timis (protectia mediului).
Consultanta de mediu timis consultanta de mediu timisoara consultanta de mediu consultant de mediu timis consultant de mediu timis consultanta mediu timis protectia mediului consultanta de mediu timis consultant de mediu inginer de mediu timis inginer de mediu protectia mediului timis protectia mediului timisoara , managementul deseurilor , consultanta de mediu , autorizatie de mediu, raport de mediu , consultant de mediu , inginer protectia mediului
Consultanta de mediu timis consultanta de mediu timisoara consultanta de mediu consultant de mediu timis consultant de mediu timis consultanta mediu timis protectia mediului consultanta de mediu timis consultant de mediu inginer de mediu timis inginer de mediu protectia mediului timis protectia mediului timisoaraProtectia mediului , management de mediu , managementul deseurilor , consultanta de mediu , autorizatie de mediu, raport de mediu , consultant de mediu , inginer protectia mediului

Consultanta de mediu:

Având personal cu experiență în domeniu serviciile de consultanta de mediu oferite de noi constau in:

 

Întocmirea documentaţiilor necesare pentru obtinerea avizelor, acordurilor, autorizațiilor sau autorizațiilor integrate de mediu și pentru autorizaţiile de gospodărie a apelor sau pentru reînnoirea documentelor.

 

Întocmirea documentației pentru obținerea vizei anuale. Însoţirea autorităţilor pe teren în caz de control dacă se dorește acest lucru.

 

Efectuarea raportărilor în sistemul integrat de mediu [SIM] ( PRODESS, E-PRTR, IPPC, ETC.).

 

Vizitarea și evaluarea punctului/punctelor de lucru pentru a asigura un bun management de mediu precum și pentru a ne asigura ca se respecta actele de reglementare și legislația în domeniu (atât legislația românească cât și cea europeana).

 

Întocmirea altor documente și raportari în funcție de caz precum( întocmirea formularelor de transport deșeuri periculoase/nepericuloase).

 

Asiguram un bun management al deseurilor (buna gestionare a deseurilor).

 

Întocmirea declarației privind fondul de mediu.

 

Monitorizarea parametrilor de calitate a mediului( apa, sol, zgomot, aer).

 

Disponibilitate pentru ședințe de consultanță online.

 

Pentru detalii si programari va asteptam sa ne contactati.