Rețele de socializare

Pagină proiectată în programul pentru crearea site-urilor WebWave

Pe scurt, despre ceea ce facem

Cream conexiuni intre oameni si afaceri din diverse domenii pentru a-i ajuta sa se dezvolte.

Oferim consultanta pentru cei care doresc sa se dezvolte sau pentru cei care au nevoie de indrumare la inceput de drum in lumea atreprenoriatului.

Informații utile

Avand dorinta de reusita si experienta in diverse domenii, va putem oferi servicii de consultanta de inalta calitate pentru a reusi atat ca antreprenor cu o afacere in dezvoltare cat si ca manager.

Consultanta in Business (afaceri), protectia mediului, consultanta de mediu timis consultanta in afaceri timis consultant de mediu timis, consultanta in managementul deseurilor Consultanta de mediu timis  Oferim consultanta in business timis, consultanta de mediu  timis (protectia mediului).

Pe acest blog vom posta o data la cateva zile continut educational care va cuprinde in general idei de afaceri care pot aduce un anumit profit, afaceri rezultate din hobby-urile dumneavoastra, cu pareri pro si contra, cu idei, indicatii si sfaturi de la cei care deja au facut acest lucru si acum au o sursa de venit din aceste afaceri.

Aceste idei de afaceri pot aduce un venit constant dar nu foarte mare daca se fac doar ca pasiune.
Aceste hobby-uri pot fi: apicultura, IT, cresterea animalelor, comert si nu numai.
Ca in orice afacere daca nu aveti un minim necesar de cunostinte va recomandam ca intai sa cititi despre ceea ce doriti sa faceti, sa stati pe langa cei care deja fac acest lucru si sa invatati, iar daca aveti posibilitatea sa faceti si un curs despre ceea ce va pasioneaza.
Ca orice viitoare afacere infiintata dintr-un hobby, poate aveti deja lucrurile de baza dar nu stiti cum sa incepeti sa aveti si un castig financiar.
In acest caz va recomandam sa ne contactati pentru o sedinta de consultanta in afaceri.

Blog cu idei de afaceri din hobby

Blog de educatie financiara si dezvoltare afacere din hobby consultanta in business consultanta de mediu consultanta it dezvoltare personala Blog cu idei de afaceri
06 aprilie 2021