Rețele de socializare

Pagină proiectată în programul pentru crearea site-urilor WebWave

Pe scurt, despre ceea ce facem

Cream conexiuni intre oameni si afaceri din diverse domenii pentru a-i ajuta sa se dezvolte.

Oferim consultanta pentru cei care doresc sa se dezvolte sau pentru cei care au nevoie de indrumare la inceput de drum in lumea atreprenoriatului.

Informații utile

Avand dorinta de reusita si experienta in diverse domenii, va putem oferi servicii de consultanta de inalta calitate pentru a reusi atat ca antreprenor cu o afacere in dezvoltare cat si ca manager.

Consultanta in Business (afaceri), protectia mediului, consultanta de mediu timis consultanta in afaceri timis consultant de mediu timis, consultanta in managementul deseurilor Consultanta de mediu timis  Oferim consultanta in business timis, consultanta de mediu  timis (protectia mediului).
27 aprilie 2021
Colectarea deseurilor reciclabile este o afacere care poate asigura o sursa de venit decenta, spun asta deoarece noi desfasuram o asemenea activitate de 14 ani, colectam doar deseuri metalice, de
18 aprilie 2021
Buna! Cel de-al doilea hobby pe care doresc sa il prezint este restaurarea vechiturilor, eu le voi spune vechituri pentru ca antichitatile au o alta vechime ca obiectele pe care